ICNAB

Obavijest o dolasku sekretara ICNAB-a

Br: 01-SC-5/17
Phoenix, AZ: 29. rebiu-l-ahir 1438. god. po H.,
 27. januar 2017. godine

SVIM DŽEMATIMA ISLAMSKE ZAJEDNICE BOŠNJAKA U SJEVERNOJ AMERICI

Predmet: Obavijest,

 

Esselamu alejkum!

Poštovani imami i predstavnici džemata,

 

Ovim putem vas želimo obavijestiti da je sekretar ICNAB-a Mirnes ef. Lemeš stigao u Ameriku, tačnije u Phoenix, AZ gdje ako Bog da počinje sa svojim radom dobivši sve neophodne papire. Sa sekretarom možete stupiti u kontakt na broj telefona 602-761-9882 svaki radni dan od 10 do 6 ET. Svi imami, predstavnici džetama svoje poslove džemata i zajednice će ubuduće obavljati preko sekretara ICNAB-a. Također sva obavještenja, pozive kao i druge aktivnosti džemati će proslijeđivati sekretaru koji će putem zvaničnih kontakata obavještavati druge džemate i pojedince kao i širu javnost kada to bude potrebno.


Sekretar ICNAB-a će koordinirati rad drugih tijela unutar ICNAB-a, usko sarađivati sa sekretarima i drugim odgovornim u tim tijelima, te je potrebno da isti budu u kontaktu sa Mirnes ef. kako bi se poslovi na drugim nivoima također uspješno obavljali, a posebno na nivou medžlisa.

Na kraju želim da poželim uspješan i hairli rad Mirnes ef. uz nadu da će njegov dolazak još više unaprijediti Islamsku zajednicu Bošnjaka Sjeverne Ameirke.

Mahsus selam!

Mr. Sabahudin ef. Ćeman
Glavni imam